Silicone godbidstaske Lugo, antracit, 14,5 x 14 x 5,5 cm

Ophørsudsalg - 20% rabat

Al træning med hunden, afhænger af ens timing. Dvs. hvornår man får givet hunden dens belønning ift. hvornår hunden laver den adfærd man ønsker. 
Derfor er det også super vigtigt at man uden for store udfordringer kan få fat på belønningen til hunden, og det kræver en god godbidstaske. 

Denne godbidstaske er i silikone, hvilket gør den nem at rengøre, holder sin form og er stadig blød og nem at have med at gøre. Den lukker automatisk i, grundet en magnet i toppen. Derfor undgår du at tabe godbidder, når du fx bukker dig ned. Yderligere er den super nem at komme i, for det første fordi den har en størrelse hvor selv store hænder kan gå ned i. For det andet er magneten lige akkurat så kraftig at den automatisk lukker i, men at den nemt går fra hinanden når man stopper hånden ned i den. 

Tasken kan sættes fast på hvad som helst, grundet en god effektiv klemme bagpå. Ydereligere er der nogle riller bagpå, der går det muligt at sætte et bælte i tasken i stedet for klemmen, hvis man foretrækker at have det på som bælte. 


Dette er generelt derfor min absolut største favorit blandt de mange godbidstasker jeg selv har prøvet gennem tiden. 


Tasken har størrelsen 14,5 x 14 x 5,5 cm

96,00 kr. 120,00 kr.