Nyheder


OPHØRSUDSALG

Hundetræningspladsen i Fårup er blevet solgt 
Der vil derfor ikke blive afholdt mere træning der. Der vil derfor på ubestemt tid, kun blive afholdt BAT hold. 

Butikken lukker derfor også og derfor er der 20 % rabat på alt i webshoppen, ud over bestilling af liner og halsbånd.

Se udvalget her WebshopNY WEBSHOP OG NYE PRODUKTER

I forbindelse med at jeg er blevet forhandler af det fantastiske mærke Dog Copenhagen, var det på tide med en rigtig webshop der åbner op for en masse nye muligheder i fremtiden 

Jeg er endelig blevet forhandler af seler fra Dog Copenhagen, så i kan endelig bestille og prøve seler igennem mig, så jeg kan hjælpe jer til en sele der sidder godt på jeres hunde. Der findes efterhånden mange gode seler på markedet og jeg har efterhånden brugt mange forskellige mærker selv. De har hver især bidraget med nogle fantastiske egenskaber, men jeg har kæmpet meget for at finde en der både havde god holdbarhed, styrke, gode justeringsmuligheder, flere farver at vælge imellem og ikke mindst en god sele der kan bruges til hunde der ikke er glade for at få selen over hovedet. Alt dette har jeg fundet i Dog Copenhagens seler, hvorfor jeg er stolt af at måtte forhandle disse. 

Ud over seler vil jeg efterhånden få nogle plejeprodukter, legetøj samt ikke mindst lidt godbidder og tyggeting i den lille butik på pladsen i Fårup. Til at starte med må i forvente et mindre udvalg, men støt gerne op om projektet, så vi kan få lidt mere ind i sortimentet

Følg med i produktudvalget på Webshoppen:


Hundetræning Vuf i balance flytter til Randers

Med et nyt spændende projekt i møde, har jeg en vigtig nyhed til alle jer tidligere og nuværende kurister, samt alle jer der blot følger med på sidelinjen. 


Fra midt i august flytter jeg til Randers og Hundetræning Vuf i balance flyttes med. Træningen vil mere præcist komme til at foregå i Fårup og det vil få hjemsted på en lækker træningsplads med en masse indhegninger og med en masse muligheder.

Her vil jeg fortsætte med BAT, hvalpehold, hundefitness og hverdagslydighed, men jeg får derudover mulighed for at afholde legestue hvor hundene på en sikker og urisikabel måde, kan lege med andre. Efterhånden vil der muligvis tilbydes andre spændende holdkoncepter også. 

Jeg vil sige tusind tak til alle jer fra Aalborg området, som jeg har haft på hold. Det har været en fornøjelse at undevrise jer alle! I er altid meget velkomne i Fårup og derudover tilbyder jeg fortsat enetimer i Aalborg, dog desværre for et kørselsgebyr. 

De nuværende hold fortsætter selvfølgelig, men der vil desværre ikke blive oprettet flere hold i Aalborg. Fremover foregår alle hold i Fårup ved Randers. 

Der er kommet 2 nye artikler under siden Gode råd 
Her kan i blandt andet læse omkring Negleklip, men i kan lige så læse om mine anbefalinger i forhold til når vi som hundeejere skal til og igang med arbejde eller skole igen, i forbindelse med Corona 

Corona - opdatering 


Køb af liner og legetøj

Man vil fortsat kunne bestille liner, halsbånd og legetøj. Enten sprittes det af inden afhentning, eller lægges det i 2-3 døgn uden kontakt, så der derfor ingen smitterisiko kan være derigennem.


Holdopstarter

Holdene starter op efter d. 5. maj. Der vil selvfølgelig tages særlige forbehold så vi fortsat overholder retningslinjerne.

Jeg anbefaler ALLE fortsat at passe på, også når det gælder gåture med hundene: 

- Undgå hundeskove og leg med andre hunde. For det første vil man ofte komme til at røre ved andres hunde, og dermed kunne sprede smitte derigennem. Hunde kan IKKE smittes, men som med andre overflader, kan virusen sidde på hunden i 2-3 døgn.  For det andet kan man pludselig komme tæt på hinanden når man skal skille hunde ad, hente sin egen hund osv. 

- Hold afstand og undlad at lade din hund hilse på gåturene

- Aktivér din hund med øvelser, tricks osv. derhjemme 


Jeg har lavet en artikel under fanen "Gode råd" med tips til hvordan du giver hunden en god overgang til normalen, når du starter på arbejde igen. Jeg forudser at mange hunde vil få problemer med denne overgang så husk gerne og forebygge at det skulle give adfærdsproblemer. 

Eneundervisning

Enetimer har jeg også åbnet op for afholdelse af. Det vil dog som udgangspunkt foregå udendørs
Sidste arrangementer før 2020

Tilmeld jer et arrangement ved at skrive en besked til mig, med hvad i ønsker at tilmelde, jeres navn og adresse (så jeg kan lave en faktura på det) 

▪️ ARRANGEMENT D. 21. DECEMBER:

På lørdag d. 21. december vil jeg tilbyde et lille arrangement hvor vi kommer til at julehygge med hjemmebagte småkager, mens vi aktiverer hundene på forskellige måder, imens mine højtalere vil afspille fyrværkerilyde, alt efter hvad hundene er okay til

- Prisen er på 30 kr. pr. snude
- Det bliver kl. 10.30 - 11.30
- Der skal være minimum 4 hunde tilmeldt før det bliver til noget
- Maks 10 hunde
- Vi mødes på Blåkildevej i Aalborg Øst, og går sammen ned i en park med nogle store og åbne græsplæner

Træningen indebærer:
- afprøvning af forskellige medbragte aktivitetslegetøj
- brug af mine hundefitnessredskaber
- lidt sjove tricks
- lidt søgearbejde

▪️ ARRANGEMENT D. 31. DECEMBER:

Det er rigtig godt at gøre hunden træt inden nytårsaften, så den bedre kan slappe af om aftnen og så den kan nøjes med kun at komme ud på hurtig luftetur om aftenen. Derfor har arrangementet fokus på at trætte hunden både fysisk og mentalt

- Prisen er 75 kr. pr. snude
- Det bliver kl. 10.00 - 11.00
- Der skal være tilmeldt minimum 3 hunde
- Maks 8 hunde
- Det afholdes i en ridehal maks 15 km fra Aalborg Centrum, med adressen tostrupvej 131, 9240 Nibe

Holdopstarter januar 2020 

Se mere på Holdtider og tilmelding

Og læs mere om holdene på Hold


Hvalpehold: Lørdage kl. 10.30 - 11.30 

Hundefitness: Lørdage kl. 13.30 - 14.30 

Problemløsning: Lørdage kl. 12.00 - 13.00 

Hverdagslydighed: Tirsdage kl. 19.00 - 20.00 
Tidligere nyheder


Holdopstarter i november

Se mere på Holdtider og tilmelding

Og læs mere om holdene på Hold


Åben træning d. 1. oktober kl. 17.30-18.30 

1 times hundefitness/kropskontrol for kun 25 kr. pr. snude!

Arrangementet bliver afholdt tirsdag d. 1. oktober kl. 17.30-18.30 i Mølleparken, bag Aalborg zoo. Mere info om mødested osv. får i op mod d. 1. 

Vi vil kort snakke om sikkerhed i forhold til de ting vi skal lave. Derefter får i mulighed for at prøve nogle af mine medbragte redskaber, samt lave flere små øvelser med jeres hunde. Alt sammen med det formål, at skulle styrke hundens kropskontrol, balance, selvtillid samt muskler og led.

Der vil være maks 8 hunde til træningen og arrangementet afholdes kun hvis der er minimum 4 hunde tilmeldt.

TILMELD jer ved at skrive til mig på facebook, en mail til vufibalance@gmail.com eller en sms til 26 66 43 50.