Hvalpehold

Holdet vil skille sig lidt ud fra de typiske hvalpehold, da fokus vil være på en rolig og ikke stressende træning, hvor hvalpen får god mulighed for at lære tingene i dens eget tempo. Ejeren vil lære omkring:

  • hundesprog
  • aktivering af hvalp på en ikke stressende måde
  • forebyggelse af adfærdsproblemer i fremtiden
  • hvordan man kan løse de typiske udfordringer der kan komme med en hvalp i huset

Udover dette vil vi lave lidt hverdagslydighed fx sit, dæk og indkald, brugbare tricks samt balancetræning og kropskontrol.

Alt dette vil resultere i en rolig hvalp der hviler i sig selv. Holdet giver gode forudsætninger for dens videre liv og dens videre træning og læring om det så er som familiehund eller om det er som konkurrencehund indenfor enhver hundesport.

Der vil som udgangspunkt ikke være leg på holdet, da fokus som sagt er på at skabe god ro og at der skal være plads til alle hvalpe, uanset deres mentalitet. Leg og mødet med andre hunde, er en del af socialiseringen af sin hvalp, og jeg opfordrer stadig til at man vil finde nogle gode legekammerater til sin hund. Der kan ved interesse afholdes et lege event hvor jeg her vil leje en indhegning hvor hundene derfor trygt kan lege sammen.