Hold oversigt

Hvalpehold

Det vigtigste på hvalpeholdet, er at skabe træningsglæde og motivation hos hvalpen, samt at bidrage til god socialisering samt hvalpens generelle udvikling. Holdet indebærer leg i helt små grupper og i kort tid af gangen, for at holde en god kvalitet i legen og sikre at ingen hvalpe for dårlige oplevelser. 

Læs mere på Hvalpetræning 

Hvalp-fortsætter hold:

Holdet er for hvalpe og unge hunde, der tidligere har gået på et hvalpehold. Man er dog også velkommen på holdet, hvis ens hund er lidt for gammel til at hvalpehold.

På holdet arbejdes der videre med det helt grundlæggende lydighed, men stadig med øje for hundens yngre alder. Vi arbejder fx en lille smule videre med lidt plads position på en legende og sjov måde, vi træner på små gåture, der arbejdes med impulskontrol og frivillig håndtering. Yderligere krydres træningen stadig med en masse sjove kropskontrol øvelser. 

Læs mere på Hvalp - fortsætter

Hverdagslydighed: 

Kort fortalt kan holdet sammenlignes med et hvalpehold for hunde der ikke længere er hvalpe. 

Vi lærer det basale omkring hundetræning og de ting der kan være ekstra gavnlige for jer derhjemme og på jeres gåture med hundene. Vi tager fat på de udfordringer i har med fx gå pænt, indkald, fokus omkring andre hunde og lign. 

Læs mere på Hverdagslydighed

Hverdagslydighed - øvet:

Holdet er særligt egnet til hunde der har været på et hverdagslydighedshold eller lignende før. Din hund kan det mest grundlæggende og har stiftet bekendtskab med at gå på plads. På holdet bruges der fx rally-lydighed, hundefitness og tricks til at udfordre hund og ejer, på det niveau den enkelte er på. 

Læs mere på Hverdagslydighed - øvet 

BAT - adfærdshold:

Holdet henvender sig til hunde med problemer som fx angst, aggression eller frustration. Holdet adskiller sig kraftigt fra andet hundetræning, da alle hunde ikke er ude på en gang. Fokus er på tryg træning af hundens problemer vha. det der hedder BAT. Du skal derfor ikke være nervøs for om din hunds problemer er for store til holdet.

Læs mere på BAT - adfærdshold

Hundefitness

En sjov træningsform hvor samarbejdet øges mellem hund og ejer, samtidig med at hundens krop styrkes så man derfor forebygger skader og smerter i led fx ved HD, AD, gigt osv.

Læs mere på Hundefitness