Hold oversigt

Hvalpehold

Holdet kan skille sig lidt ud fra de typiske hvalpehold. Fokus vil være på en rolig og ikke stressende træning, hvor hvalpen får god mulighed for at lære tingene i dens eget tempo. Leg vil foregå med hundene opdelt og med fokus på at de alle får gode oplevelser med andre hunde.

Læs mere på Hvalpetræning 

Hundefitness 

En sjov træningsform hvor samarbejdet øges mellem hund og ejer, samtidig med at hundens krop styrkes så man derfor forebygger skader og smerter i led fx ved HD, AD, gigt osv. 

Læs mere på Hundefitness

Hverdagslydighed: 

Kort fortalt kan holdet sammenlignes med et hvalpehold for hunde der ikke længere er hvalpe. 

Vi lærer det basale omkring hundetræning og de ting der kan være ekstra gavnlige for jer derhjemme og på jeres gåture med hundene. Alt sammen tilrettelagt efter jeres ønsker. 

Læs mere på Hverdagslydighed

Hverdagslydighed - øvet:

Holdet er særligt egnet til hunde der har været på et hverdagslydighedshold før. Din hund kan det mest grundlæggende og har stiftet bekendtskab med at gå på plads. På holdet vedligeholder og videreudvikler vi på de ting hunden i forvejen kan. Det kan fx være ved brug af rally-lydighed eller at vi tager ud og går tur eller træner i andre omgivelser. Vi fortsætter med en masse sjove øvelser alt efter den enkelte hund, så vi bibeholder glæden ved træning.

Læs mere på Hverdagslydighed - øvet 

BAT - adfærdshold:

På dette hold arbejder vi med problemstillinger som usikkerhed ved fx andre hunde eller at hunden gør udfald (gør, knurrer, springer frem, viser tænder eller lign.) mod andre hunde, mennesker eller måske genstande i møder. Dette arbejder vi med gennem det der hedder BAT (behavior adjustment training) altså adfærdsregulerende træning. 

Læs mere på BAT - adfærdshold