Halsbånd

Der er nu mulighed for at bestille halsbånd.
 
OBS Jeg vil ikke anbefale halsbåndet til at gå med hunden i, her er sele eller et bredere fladt halsbånd bedre. Disse halsbånd er primært egnet til fx at have hundetegn i 

Halsbåndene laves i samme farver som linerne, så man har mulighed for at lave matchende sæt. 
Indtil videre er der desværre kun mulighed for at lave de halsbånd som ses på billedet, altså med en ring i den ene ende og en lille karabinhage i den anden. Senere vil jeg også tilbyde halsbånd med halvkvæl.

Priser og valgmuligheder

Halsbånd og liner laves i flere farver, længder, tykkelser og karabinhager. Der er en basispris på 50 kr. på halsbåndene. Yderligere tilføjelser i form af tykkelse eller karabinhage, skal lægges oveni denne pris.

Valgmuligheder:

Basis-pris: 50 kr.

Farver: 0 kr. ekstra

Tykkelser:
8 mm: 0 kr. ekstra
10 mm: 5 kr. ekstra

Karabinhager:
Stål: 0 kr. ekstra
Messing: 15 kr. ekstra
Rustfrit stål: 30 kr. ekstra

Hurtig produktionstid: Læs under OBS
30 kr. ekstra  

OBS

Længderne: Mål din hund rundt om halsen, mål hvor halsen er tykkest. Vælg det største mål og tilføj gerne et par cm hvis du ved at hunden vil komme til at vokse

Garanti: Jeg tilbyder garanti på produktet. Kontakt mig endelig hvis en svejsning skulle gå op eller lign. så kan jeg reparere det eller tilbyde en ny. Køber skal dog selv stå for fragt.

Betaling: Når jeg har fået de nødvendige oplysninger, sender jeg en faktura. Der kan betales på mobilepay eller ved bankoverførsel.

Levering: Linerne kan afhentes i Aalborg Øst, eller i særlige tilfælde leveres. Ellers kan den sendes ved købers regning. Priserne på dette ligger på ca. 40 kr.

Produktionstid: Da jeg ikke har materialer på lager og jeg derfor bestiller det hjem efter behov, så jeg kan tilbyde at lave linerne i så mange farver, findes der to muligheder ift. produktionstid, da jeg desværre skal betale fragt ved min leverandør ved mindre ordrer

  • Hurtig produceringstid: Modtagelse eller mulighed for afhentning indenfor 7 dage. Ekstra gebyr på 30 kr.
  • Normal produceringstid: Modtagelse eller mulighed for afhentning indenfor 14 - 21 dage. Gratis 

Farver: Farverne kan variere svagt i forhold til billedet. Der kan desværre være enkelte farver udsolgt.

Karabinhagerne er (af alle typer) holdbare og stærke og udvælges på halsbånd ud fra hundens størrelse, så man får et pænt men samtidig holdbart resultat til den specifikke hund. 


Køb

Køb produktet, ved at sende mig en mail eller udfylde nedenstående kontaktformular med:
- Længde
- Tykkelse
- Farve
- Karabinhage.

Derudover skal jeg bruge dit navn og din adresse, til at lave en faktura på købet

Bestilling af hundehalsbånd

Venligst giv os dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte dig hurtigst mulig