BAT - adfærdshold

Gør din hund af andre hunde, af mennesker eller noget helt andet? Har du en fornemmelse af at din hund er aggressiv mod andre, nervøs/bange eller angst for andre eller at den bare gerne vil lege? Så har jeg måske en løsning for dig.

På BAT holdet, arbejder vi med de problemstillinger i har. Uanset hvad grunden skulle være til at din hund gør udfald kan metoderne på holdet bruges. Hvis det alligevel ikke skulle være passende for din hund og de problemer i har, finder jeg en anden løsning for jer ellers får i jeres penge igen. 

Holdet foregår på en anden måde end den typiske hundetræning. Vi giver hunden mulighed for selv at lære den nye adfærd vi ønsker at den får og den får lov til at tage det i dens eget tempo, hvilket vil forårsage en hurtigere læring. Derudover arbejder vi med den bagvedliggende grund til hundens problem, og man forebygger derfor at problemet skulle dukke op igen eller endda blive endnu værre. 

Første træning indebærer primært teori. Her lærer vi teknikkerne og lærer hvad BAT er. Derefter vil træningen foregå på den måde at vi har to hunde ude af bilerne af gangen. Den ene vil fungere som trigger (altså det hunden har et problem med) og den anden hund går med mig og resten af holdet og træner på den afstand hunden kan være på. På denne måde skiftes hundene mens resten ser på og lærer en masse på denne måde. Det kan dog afvige alt efter hundene på holdet og de udfordringer de har. 


Holdet hat en lidt højere pris, da der maks må være 3 hunde på holdet (for at vi når nok træning med hundene). Med i holdet medfølger adgang til facebook side hvor i kan kontakte hinanden ift. træning privat, og hvor jeg af og til lægger videoer og andet ind til jer. 


Kontakt mig endelig ved spørgsmål eller hvis du er i tvivl om om holdet er noget for dig og din hund